Tar noen med seg bilen hjem?

TAR NOEN MED SEG BILEN HJEM?

Kampen er i gang. Den første som skulle klare å få ballen i hullet på ett slag på hull 6 under turneringen "KAROSSERIEN OPEN" kan faktisk ta med seg en flunkende ny Mercedes til en verdi av 500.000 kroner, levert av Lyngdal Karosseri & Auto AS.

Da startskuddet smalt kl 10.00 i dag morges hang fortsatt tåkeskyene på toppene og uværet som startet i natt slapp ned de siste restene nedbør. Yr lover imidlertid bedring utover dagen - kanskje det blir solskinn i dobbel forstand om noen også klarte å finne koppen på hull 6 direkte fra utslag

Bilen blir stående!

Da siste flight passerte hull 6 var det ingen som klarte "hole in one" på hull 6. Noen var nok nærme, mens andre hadde tatt for mye Møllers tran.

Yr må også gå i seg selv - meldingene var absolutt ikke til å stole på ettersom regnet kom og gikk gjennom hele dagen. Regntøy og paraply kom godt med, men førte nok også til at score-resultatene ble noe lavere enn på en flott solskinnsdag.

Rasmus Dragland vant dagens Karosserien Open.

Etter at de 66 som gjennomførte dagens "Karosserien Open" var ferdige og turneringsleder hadde fått summert og kontrollert, var det tid til premieutdeling - men Mercedesen til en halv million fikk ingen ny eier. Den må dessverre for oss bli levert tilbake til Karosserien i Lyngdal. Kanskje vi også neste år kan gjenta stuntet - en eller gang kan jo underet skje.

De ti første ble premiert med gevinster fra Karrosserien og fra Utsikten Golfklubb. Vinner ble Rasmus Dragland med en score på hele 40 poeng - imponerende under dagens forhold.

Gratulerer til alle og takk for at dere stilte opp i forsøket på å skrive historie (dersom noen hadde klart å hulle ut på et slag).
De første 10 som ble premiert var;

1) Rasmus Dragland - 40 poeng (Hc 11,1)
2) Nils Kristian Låtveit - 38 (11,6)
3) Trond Bjeland Jakobsen - 37 (17,1)
4) Werner Jakobsen - 36 (18,1)
5) Kenneth Olsen - 35 (8,0)
6) Salai Aung Ling Mahlaw - 35 (19,9)
7) Oliver Hobbesland - 34 (13,6)
8) Egil Pind - 34 (15,1)
9)Hildegunn Trydal - 34 (25,3)
10) Ruth Tønnesen - 33 (3,8)

Vinneren måtte dessverre haste hjem før premieutdelingen startet, så da måtte arbeidskollega steppe inn for å ta med premien hjem.

KJEMPEFORNØYD

Lars Magne Støle fra Lyngdal Karosseri & Auto AS var svært fornøyd med arrangementet på Utsikten Golfpark i dag. Som alle andre hadde han forhåpninger om å se Mercedesen finne en ny eier, men akk det gikk ikke denne gangen.

På spørsmål om dette er noe vi kan gjenta så var det tommel opp. Takk til Lars Magne og "Karosserien".