Golf Event

UTSIKTEN GOLFKLUBB 

EVENTS

 

Utsikten golfklubb tar imot firmaer og andre grupper til uformelle EVENTS på anlegget hvor det ikke er påkrevd at noen av deltakerne har erfaring med golf eller har medlemskap i noen klubb. Dette kan være EVENT for firmaer som ønsker å ha en samling for ansatte eller kunder/leverandører. Alt fra Teambuilding til avslutning før ferien. Det kan også være mer "private" EVENTs som blåtur for lag, foreninger eller andre grupper som ønsker å ha kvalitetstid  (eks. bursdager, utdrikningslag, etc)

Hva inneholder et EVENT?

Et EVENT på golfanlegget består av flere aktiviteter, herunder introduksjon til hva klubben kan tilby, instruksjon på rangen hvor hver deltaker får anledning til å slå baller. Klubben vil delta med flere "trenere" for å rettlede og gi tips om hvordan man får best mulig resultat. Denne delen av et EVENT vil normalt vare i 45-60min avhenig av hvor ivrig deltakerne blir etter at de begynner å få dreisen på slagene.

Videre legges det opp til en putte-konkurranse på øvelsesgreenen. Før gruppen får prøve seg på 3 hull på klubbens 9-hulls PAY & PLAY banen, også dette med hjelp fra trenere. Denne delen av et EVENT vil normalt ta ca. 1t.

I tillegg til den sportslige aktiviteten vil klubben kunne forestå med servering av mat (pizza) og drikke. Klubben kan tilby grilling etter nærmere avtale.

Klubben har egen skjenkebevilling og eventuell servering av alkohol MÅ skje på godkjent skjenke område (klubbhus/terrasse). Det kan av hensyn til klubbens bevilgning ikke tillates å nyte medbrakt alkoholholdig drikke. Antatt tid for "matpause" 30-45 min avhengig av stemning.

Samlet tid for et EVENT med bespisning vil være 2,5-3t. Den offisielle delen av er EVENT er for klubben begrenset til 3 timer av hensyn til frivillig mannskap. Dette forhindrer ikke at de av EVENT deltakerene som ønsker det kan fortsette å spille på PAY & PLAY-banen utover denne tiden eller bruke driving rangen, men uten trener fra klubben.

 

Priser

EVENT, sportslig aktivitet uten bespisning kr 350,-, minimum 3 000. 10-25 deltakere er vanligst, for å kunne nå over alle så har vi satt maks på 25stk. Klubben holder alt nødvendig utstyr (køller, baller osv.) og trenere.

Bespisning

Kr. 200,- per person med utgangspunkt i pizza.

Grilling etter nærmere avtale

Mineralvann, øl og vin kommer i tillegg.

 

Ta kontakt med Utsikten Golfklubb, tlf. 911 20 184 eller på post@utsiktengolf.no