Utsikten Golfpark åpner lørdag 4. april

Fra og med lørdag 4. april kl. 12.00 (forbehold mht. Frost) åpner vi banen for spill i henhold til retningslinjene utarbeidet av Helsemyndighetene, NIF og NGF. https://www.golfforbundet.no/assets/ngf/files/klubb/organisasjon/korona-retningslinjer-for-a-begrense-koronasmitte.pdf

FØLG RETNINGSLINJENE

DET ER VIKTIG AT ALLE SETTER SEG INN I DISSE RETNINGSLINJENE FØR DE MØTER OPP PÅ BANEN OG AT RETNINGSLINJENE OVERHOLDES. Avvik vil kunne føre til at banen kan bli stengt og at klubbens muligheter for å få ta del i redningspakken som regjeringen har signalisert til idretten kan bli avkortet eller utebli.

BRUK GOLFBOX

Ettersom klubbhuset ikke vil være betjent til enhver tid må all registrering skje på forhånd av den enkelte gjennom Golfbox. Dette gjelder for ALLE uansett om man spiller på greenfee eller har spillerett. Registrering i Golfbox vil kun være mulig for de som har betalt medlemskap og fått dette registrert hos klubben. De av dere som har latt være å betale kontingenten ved forfall i januar må huske at det kan ta noen dager fra betaling er utført til klubben er a jour med medlemsregisteret. Medlemskap SKAL betales over bank for å kunne bli registrert raskest mulig.

GREENFEE - VIPPS eller BANK

De som ikke har betalt full spillerett og således må løse greenfee må betale dette via Vipps eller også via bank. Betales det over bank må dere huske å ta med utskrift fra betalingen som bevis. Vipps-nr. Til golfklubben er 91120184. Betaling via bank skjer til konto 3030.34.99292. Klubben vil foreta stikkprøvekontroll for å sjekke registrering i Golfboks og av betaling.

PRISER

Greenfee for 2020 er fastsatt til kr 500 for voksne og kr 250 for junior ved betaling via bank. Greenfee gjelder for hele dagen. Betaling over Vipps påfører klubben ekstra bankomkostninger og greenfee via Vipps er derfor kr 515 for voksne og kr 260 for juniorer. Spill på 9-hullsbanen foregår uten registrering i Golfbox. Greenfee må imidlertid betales etter gjeldende satser kr 150. Ved betaling via Vipps er prisen kr 160. Junior betaler kr 75.

 

Registrering i Golfboks for hovedbanen åpnes fra kl. 12.00 i dag, torsdag.

 

Klubben vil forsøke å betjene pro shop i deler av helgene slik at det er mulig å kjøpe baller, etc.

Utsikten Golfklubb 2/4

Styret