Status etter en amputert dag to

Herrene fra Sola og Sotra mestret regnværet best på en amputeret dag.

 

På en regntung og vindfull formiddag var det Sotra Golfklubb som klarte seg best på Lag-NM (divisjon 1) tredje runde., tett fulgt av Sola og Norsjø Golfklubb. Med dette resultatet (3 og 11 over par for de to parene) klatret Sotra hele 7 plasser og inntok 2. plass så langt i turneringen. Sola Golfklubb ligger nå alene i tet ettersom Bjørnefjorden fikk en tøff runde og falt til 4. plass. Utsikten Golfklubb klarte å beholde 7. plassen (ikke som tidligere meddelt ned til 8.plass).

Med en ledelse på 8 poeng til neste lag har vår vennskapsklubb på Forus (Sola Golfklubb) et godt utgangspunkt foran avsluttende runde søndag. For Utsikten Golfklubb er det 6 salg opp til 4.plass som vil bety at man kan beholde plassen i den nye og utvidede divisjon 1 inni 2020.

Vi ønsker dere alt hell og lykke med morgendagen; stå på gutter..

 

Uhyre jevnt så langt blant damene – men Vestfold kommer sterkt tilbake.

Kun 2 slag skiller de første tre lagene etter tre runder for damelagene i årets Lag-NM på Utsikten. Det er fortsatt familien Riis Lied som holder teten tett fulgt av Nøtterøy (1 salg bak) og Meland (2 slag bak).

MEN…… bak kommer Vestfold Golfklubb «halsende» med sine stjernespillere; Tonje Daffinrud og Madelene Stavnar, begge profesjonelle golfspillere i den absolutte norgeseliten. Under den avsluttende runden hvor hver spillers score teller får disse to med seg Solveig Moen. Det er mye som tilsier at Vestfold vil makte å ta i land seieren med dette laget.