Fra Europatur til Utsikten

Utsikten Golfklubb har sikret seg en tidligere Europaturspiller, Eirik Tage Johansen, som ny daglig leder. Klubbens styre er svært fornøyd med å kunne gå ut med denne nyheten nå før neste sesong. Med Tage på laget ligger det etter styrets oppfatning godt til rette for å kunne fortsette den positive utviklingen klubben har sett gjennom de siste årene. «Vi er veldig fornøyd og stolte over å ha fått Tage til klubben» sier styreleder Roy Trydal.

Klubben signerte nylig ansettelsesavtalen med Tage under en enkel seremoni på klubbhuset hvor også store deler av styret tilstede. Tage vil starte jobben i Kvinesdal 1. februar neste år, men han vil nok også før det gjøre seg kjent med ansatte, komiteledere og sette seg inn i klubbens gjøremål.

Tage har inntil nylig vært en aktiv spiller og deltatt internasjonalt på en rekke turneringen. Tage ble født i USA i 1982 men flyttet tilbake til Norge hvor han gjorde det godt som amatørspiller. Etter golf-scholarship ved universitetet I South Carolina ble han I 2006 profesjonell spiller og deltok på Europa-Tour og senere Challenge Tour. Som for mange golfspillere ble Covid-19 en utfordring, noe som til slutt ledet til at Tage nå har valgt å legge profflivet på hylla. I følge styreleder Trydal er klubben stolt over at Tage nå velger å ta utfordringen som daglig leder ved Utsikten golfklubb.

De senere årene har Tage bodd med familie; kone og tre mindreårige jenter, i Stavanger. Nå ser han frem til å «roe seg ned» og ta fatt på en nye oppgaver innen golf. «Jeg håper jeg er i stand til å kunne bygge videre på det arbeidet klubben og dens medlemmer har stått for. Spesielt brenner jeg for å bygge opp interessen for denne flotte sosiale sporten blant barn og unge» sier Tage.

Styreleder Trydal er litt mindre ydmyk og mener klubben her har gjort et scoop. «Med Tage på laget har vi fått med oss en kapasitet med erfaring, pågangsmot og arbeidskapasitet som vil kunne bety mye for den videre utviklingen av Utsikten Golfklubb», sier Trydal som også poenterer at klubben og medlemmene nå kan glede seg til en ny sesong så snart vårsola har fjernet snøen som nå dekker klubbens flotte anlegg.

             

15/12.2021 - Utsikten Golfklubb

Kontaktperson: Roy Trydal, styreleder, tlf 9110170049, E-post; roy@boilertech.no