Seier til Sola og Vestfold

Mens vi venter…..

Uten live-score må alle vente tålmodig på resultatene etter hvert som de forskjellige lag kommer inn etter dagens runde og legger turen innom sekretariatet.
Så langt har flere av herrelagene registrert sin runde, men de som ledet etter lørdagens runde er de som startet sist og derfor holdes spenningen til siste slutt.

Mens vi venter…..

Uten live-score må alle vente tålmodig på resultatene etter hvert som de forskjellige lag kommer inn etter dagens runde og legger turen innom sekretariatet. Så langt har flere av herrelagene registrert sin runde, men de som ledet etter lørdagens runde er de som startet sist og derfor holdes spenningen til siste slutt.

Seier til Sola og Vestfold

Det ble til slutt Sola Golfklubb som gikk av med seieren i herreklassen. På de neste plassene fulgte Arendal & Omegn Golfklubb og Kristiansand Golfklubb. Sterk innsats av våre venner i Rogaland og Agder. Utsikten Golfklubb endte til slutt på 8.plass.

Sola og Arendal rykker derved opp til eliteserien i 2020, mens Kristiansand sammen med Sotra som tok fjerdeplassen blir værende i første divisjon. Øvrige 12 lag rykker ned til den nye 2. divisjon.

På damesiden ble det til slutt favorittseier til damene fra Vestfold Golfklubb. De innhentet til slutt familien Riis Lied fra Fana Golfklubb og vant med 4 slag. På tredje plass kom Nøtterøy Golfklubb. Vestfold Golfklubb blir dermed å finne i elitedivisjonen i 2020, mens Fana beholder plassen i den nye 1.divisjon.

Gratulerer til alle deltakerne for flott innsats i til dels utfordrende værforhold. Vi i Utsikten Golfklubb ser dere gjerne igjen ved en senere anledning. Velkommen skal dere være.