Medlemsnytt

Påskehilsen fra Skaren

En stund levde håpet om at i år skulle det bli en tidlig start på golfsesongen.  Men akk, så feil man kan ta. I dag ( 25.03 ) er det flotte skiløyper her oppe.

Til tross for sen vår, planleggingen av golfsesongen er i full gang, og optimismen om en fin bane i år, herjer.

Så snart snø og tele er borte, skal vi i gang med dugnader.  Øyvind Galdal har sagt seg villig til å koordinere dette arbeidet, og han har arbeid til alle som stiller opp. I år skal vi også få til den tradisjonelle dugnadsturneringen.

Turneringskomiteen, med Dag Malterud i spissen, har kommet godt i gang med planlegging av årets sesong, den blir aktiv, info kommer. Dessuten planlegger Pål Rune flere aktiviteter for både gamle og nye medlemmer.

Økonomisk har vi fremdeles store utfordringer, så det oppfordres til å betale inn årskontingenten.  Til dere, som ikke har fått noe krav, gi beskjed, vi kan bare beklage at ikke alt har gått helt på skinner. Vi mangler også en del av ekstrainnbetalingene fra i fjor, ref. Ekstraordinært årsmøte. Det er ikke for sent å gjøre noe med den saken.

Arbeidet med nye og gamle sponsorer er i gang, men nå er det påske, og Norge stopper opp. Men når vi skriver april, er aktivitetsnivået på topp igjen.

Vi prøver å gjøre litt forandringer på hjemmesiden vår. Under sidetekst ”Om Golfklubben” vil dere finne tillitsvalgte og ansatte.

Vi har gjort klart for medlemsnytt, hvor dere kan komme med innlegg, samt informasjon fra klubben vil bli å finne.

God påske ønskes dere alle, om det er ved sjøen eller på fjellet, eller på en golfbane i varmere land.

Anne Grethe